Want to rent out?

Nu har terminen startat för många av studenterna. Några är fortfarande på ingång och det är en del av dem som fortfarande är på jakt efter boende.
En del studenter kommer från grannlandskapet men många kommer från andra sidan jordklotet.
Har du ett ledigt rum i ditt hus, en tom stuga på gården eller en lägenhet på vinden som skulle passa perfekt att hyra ut till en student? Då önskar vi att få komma i kontakt med dig!
Om du har en bostad att hyra ut så får du gärna fylla i formuläret nedan, men om du tycker att det känns krångligt så är det bara att höra av dig så hjälper vi till.

När du fyllt i formuläret kommer vi lägga upp din annons. När det är gjort får du ett mejl om att annonsen ligger ute och då kan studenter börja anmäla sitt intresse. När vi boendekoordinatorer får in en intresseanmälan på ditt objekt kommer vi höra av oss med kontaktuppgifter, sen är det bara för dig att höra av dig till studenten.

Eftersom det är många internationella studenter som kommer till Högskolan Dalarna ser vi gärna att annonserna även är på engelska. Om du tycker det är svårt att skriva annonsen på engelska räcker det att du lämnar in den på svenska. Vi hjälper gärna till med översättningen.

När du hittat din hyresgäst skickar du ett mail till contact@studentdalarna.se och så plockar vi bort din annons. 
Om du har några frågor är det bara att höra av dig på samma adress så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Student Dalarna förbehåller sig rätten att stänga av annonsörer om misstanke finns för olovlig uthyrning, bedrägeri eller liknande. 

Fyll i forumläret  • Vad vill du hyra ut?

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png.
  • Läs mer om vår integritetspolicy