Become a Couch Sponsor

Vill du bara hyra ut en kortare tid? Då ska du testa att vara COUCH SPONSOR!
En del av studenterna är i behov av ett kortsiktigt boende på en gång. De kanske väntar på att få flytta in i en studentlägenhet men behöver nånstans att bo den första tiden, en vecka eller så.
Därför behövs du som kan tänka dig att hjälpa de studenterna med en soffa, en madrass på golvet eller en annan säker plats att sova på.
– Men vad får jag ut av det? kanske du undrar.
Du erbjuder en säker plats att sova på (i max 7 dagar eller annat enligt överenskommelse), tillgång till matlagningsmöjligheter och nånstans där studenten kan sköta sin hygien. Rent pengamässigt får du 150 kr/natt av studenten för detta, men du tjänar också enorma belopp som fyller upp karmakontot till bredden. Du får också chansen att lära känna en ny person – och sånt kan vara ovärderligt.

Vi kommer inte lägga ut dina kontaktuppgifter på Student Dalarna utan det är vi Boendekoordinatorer som har hand om dem. 
När en student hör av sig och frågar efter en Couch Sponsor skickar vi vidare hens kontaktuppgifter till dig. Du kan då ta kontakt med hen och komma överens direkt, utan vår inverkan.

När du hittat en hyresgäst hör du av dig till oss på contact@studentdalarna.se så noterar vi på vår lista över Couch Sponsors att du är upptagen. Vill du tas bort helt från listan hör du bara av dig så fixar vi det.

Om du har några frågor är det bara att höra av dig på adressen här ovanför.

Couch Sponsor  • Vad vill du hyra ut?

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png.
  • Läs mer om vår integritetspolicy